USTVARJAMO OKOLJE ZA BOLJŠI JUTRI

INDE Salonit Anhovo d.o.o.                                             
Anhovo 1                                                                                 
5210 Deskle
T: 05 39 21 550
E: 

Davčna številka: SI 58057927
Matična številka: 5284538000
Davčni zavezanec: Da
TRR: IBAN SI56 0475 0000 0504 936

O nas

Začetek naše dejavnosti v letu 1988, kot ene prvih invalidskih delavnic v Sloveniji, je bila osnova za ustanovitev invalidskega podjetja leta 1989.

Od skromnih začetkov s programi, ki so bili prevzeti od matične družbe Salonit Anhovo d.d. in so se izvajali izključno zanjo, smo se razvili v podjetje s široko paleto storitev in proizvodnjo betonskih in lesnih izdelkov za široko potrošnjo. Z našimi storitvami in izdelki zadovoljujemo potrebe naših strank na območju celotne Slovenije in tudi sosednje Italije.

INDE, Salonit Anhovo, d.o.o. je družba s statusom invalidskega podjetja, katerega poslanstvo je oblikovanje okolja, znotraj katerega bodo lahko tako invalidne kot zdrave osebe sodelovale pri ustvarjanju proizvodov in storitev prihodnosti. Prednosti poslovnega sodelovanja z invalidskim podjetjem INDE Salonit Anhovo d.o.o. so navedene v nadaljevanju, pomembno pa je vedeti, da sodelovanje z nami ne pomeni zgolj izpolnjevanje nadomestne invalidske kvote, temveč pomeni sooblikovati odgovorno in socialno družbo.

Z nenehnim vlaganjem v posodobitve in razvoj naših izdelkov in storitev in z neposrednim stikom z našimi strankami ter z celovito ponudbo prodajnih storitev bomo svojo vlogo na gospodarskem in socialnem področju uspešno igrali tudi v prihodnje. SODELUJTE Z NAMI.

ZEMLJEVID