0
Nakupovalna košarica

V košarici nimate izdelkov.

Izberite nekaj iz našega programa.

Vrtna greda Smreka 190 (impregnirana)

Cena:

195,00 €
190×80×80 cm
Količina:
V KOŠARICO

Opis

Z uporabo visoke vrtne grede je vrtnarjenje lahko pravi užitek brez bolečin v križu ali v kolenih. Vaš pridelek bo na dosegu roke. Dobesedno. Ob pravilni polnitvi grede bo tudi prej in bolj bogato dozorel. Pridelajte si svoj zdravi obrok. Vse kar potrebujete je naša visoka vrtna greda!

Vrta greda je izdelana iz impregniranega smrekovega lesa slovenskega porekla. Les z rahlo zelenkastim pridihom (zaradi impregnacije) je naraven, obdelan do te mere, da nudi udobje in varnost pri vsakdanjem vrtnarjenju. Vrtna greda je dobavljiva v dimenzijah 120x80x 80 ter 190x80x 80 oba modela pa prideta opremljena še z gumbasto folijo za zaščito stranic, mrežo proti voluharjem ter potrebnimi vijaki za montažo. Za postavitev grede potrebujete vsega 10 minut, saj so stranice že sestavljene.

V kolikor želite podaljšati življenjsko dobo lesenih proizvodov, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom, vam priporočamo, da vaš izdelek še dodatno zaščitite z za to primernimi sredstvi (voski, olja, …). Za pomoč in nasvete se lahko obrnete na nas (dodati povezavo na naš mail – ).