0
Nakupovalna košarica

V košarici nimate izdelkov.

Izberite nekaj iz našega programa.

Vrtne grede

Z uporabo visoke vrtne grede je vrtnarjenje lahko pravi užitek brez bolečin v križu ali v kolenih. Vaš pridelek bo na dosegu roke. Dobesedno.  Ob pravilni polnitvi grede bo tudi prej in bolj bogato dozorel. Pridelajte si svojo zdravi obrok. Vse kar potrebujete je naša visoka vrtna greda!

MACESNOVA GREDA
Vrta greda je izdelana iz visokogorskega macesnovega lesa slovenskega porekla. Les z rahlo rdečkastim pridihom je naraven, obdelan do te mere, da nudi udobje in varnost pri vsakdanjem vrtnarjenju. Vrtna greda Vrtna greda je dobavljiva v dimenzijah 120×80×80 ter 190×80×80 oba modela pa prideta opremljena še z gumbasto folijo za zaščito stranic, mrežo proti voluharjem ter potrebnimi vijaki za montažo. Zaradi uporabe macesnovega lesa je greda bolj obstojna od tistih izdelanih iz smrekovega lesa. Za postavitev grede potrebujete vsega 10 minut, saj so stranice že sestavljene.

SMREKOVA GREDA
Vrta greda je izdelana iz impregniranega smrekovega lesa slovenskega porekla. Les z rahlo zelenkastim pridihom (zaradi impregnacije) je naraven, obdelan do te mere, da nudi udobje in varnost pri vsakdanjem vrtnarjenju. Vrtna greda je dobavljiva v dimenzijah 120×80×80 ter 190×80×80 oba modela pa prideta opremljena še z gumbasto folijo za zaščito stranic, mrežo proti voluharjem ter potrebnimi vijaki za montažo. Za postavitev grede potrebujete vsega 10 minut, saj so stranice že sestavljene.

IZDELKI